En riktig svenssonsemester

Har varit lite sugen på att testa på det här med en riktig svenssonsemester. Att åka iväg med en husbil och stå på en camping i Västerås i några veckor under sommaren. Men samtidigt har jag aldrig gjort det tidigare, så kommer absolute inte att köpa en husbil det först jag gör. Jag menar tänk om vi kommer dit och jag direkt känner att det inte är något för mig och så har jag lagt flera hundra tusen på en husbil. Nej, det tänker jag inte göra. Men vet att det finns husbilar att hyra så det är nog faktiskt det jag tänker göra istället.

Planen, just nu i alla fall, är att hyra en husbil från Productive Solutions. Har kollat upp dem lite och de verkar bra. Framförallt tycker jag att det är skönt för att de ligger i Västerås så det är lätt att bra att ta sig från dem och till campingen för bara en kort stund för att se om det är något för oss eller inte. Sen om det är trevligt och kul så kanske vi han hyra den lite längre tid så att vi faktiskt kan åka iväg lite längre bort och stanna på en camping där istället. Sådär som det ska vara, så att det faktiskt blir en ordentlig semesterresa av det också.