Hyra grävmaskiner för att gräva dammar

Trodde faktiskt att det skulle vara lättare att hitta ett företag för att hyra en grävmaskin i Västerås än vad det var. Vet inte om det var jag som var dålig på att söka eller om det inte fanns så många. Hittade i alla fall till slut ett företag, blev PS Gräv, som hade grävmaskiner för uthyrning. Men insåg ganska snabbt att jag ju inte ens kan använda en grävmaskin, har ingen som helst aning om hur man gör, så jag skulle behöva någon annan för att gräva också. Ärligt talat vet jag inte så mycket alls om att gräva dammar, men vet att jag måste sätta något stopp i botten också, för att vattnet inte bara ska rinna ut i marken, utan för att det faktiska ska hålla sig i hålet jag gräv upp som en damm utan att sjunka ner i marken.

Så kanske behöver jag inte bara hyra en grävmaskin från PS Gräv i Västerås utan behöver dessutom först och främst kolla om de hyr ut personal som kan hantera grävmaskinerna också. Detsamma med själva dammen, behöver nog en trädgårdsmästare som vet hur man gör det för att det ska bli bra. Blir att försöka leta efter ett sådant företag också, eller så kanske någon jag känner har något trädgårdsföretag att tipsa om. Jag får höra mig för lite helt enkelt.