Laserbehandling för permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning. Behöver jag säga så mycket mer? Har bokat tid för en laserbehandling för permanent hårborttagning på Dermasalongen i Trollhättan och jag är så spänd. Så pepp. Det kommer vara så skönt. Jag kommer inte att behöva raka mig något mer, i alla fall inte på flera år, och ärligt talat kan det bli så mycket bättre än det. Tveksamt faktiskt. Den tiden som man lägger ner på att raka sig och att dessutom slippa alla jobbiga röda prickar som dyker upp efteråt, det kommer att bli så skönt.

Var först lite tveksamt med tanke på priset, men sen när man inser hur mycket man tjänar på det så är priset helt plötsligt helt rimligt. Då är det inte alls så mycket längre utan i alla fall jag känner verkligen att det är värt det. Och nu när det börjar närma sig, när det bara är dagar kvar tills min laserbehandling på Dermasalongen i Trollhättan så kan jag knappt vänta. Önskar att jag hade gjort det för länge sedan.

Konstigt att inte fler gör det egentligen, med tanke på hur stor skillnad det faktiskt gör. Och att det är en så pass kort och smärtfri behandling för att slippa andra smärtsamma varianter för att få bort håret så som rakning eller vaxning. Inte för att ta ut seger i förskott men det här med behandlingen måste vara ett av de bästa besluten jag har gjort på hela året och det vill inte säga lite.