Målare i Jönköping

Förra veckan så ville jag måla om mitt sovrum, men då jag har så enormt svårt att göra det på egen hand då jag har så oerhört lite fritid. Så kände jag att jag ville passa på att rekommendera företaget som jag anlitade just för detta arbetet. Måleribolaget i Jönköping AB erhåller målare i Jönköping och deras underbara och fantastiska service och professionalism gjorde verkligen allt detta till en enormt smidig och rolig upplevelse. De beräknade att det skulle ta drygt hela dagen för att få hela mitt sovrum dubbelmålat och så väl utfört som möjligt. Vilket jag sjlvklart var helt okej med då det för mig säkert hade tagit en vecka (haha). 

Så när de var klara för dagen och jag fick deras pris för arbetet var jag helt i extas då det var enormt prisvänligt för så fantastiskt väl utfört arbete.