Pizza till lunch!

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg ännu en gång! Jag hoppas givetvis som vanligt att alla mina läsare mår bra och att ni har någonting trevligt planerat inför den kommande helgen. I vilket fall som helst, så hade jag faktiskt här idag tänkt mig att jag skulle ta och dela med mig lite av en riktigt bra pizzeria här i Gävle vid namn Bomhus Pizzeria som jag absolut tycker att ni ska besöka ifall ni är ute efter en bra restaurang att äta lunch på eller om ni helt enkelt är pizzafantaster!

Det är i varje fall nämligen jag och jag tror att det här nog ändå kan vara den absolut bästa pizzerian som jag har hittat här i Gävle där jag befinner mig. Eftersom att jag även vet att det är rätt så många av mina läsare som just också befinner sig här och är riktiga mat-junkies, så tänkte jag därför att det här skulle kunna vara en rätt så rolig rekommendation att komma med här på bloggen. Jag vet även att det har varit ett par stycken av er som har hört av er och frågat ifall jag inte kan börja rekommendera mer sådana här saker här på bloggen och givetvis så tycker jag att det är jätteskoj när ni kommer med en massa förslag. Hur som helst, så tycker jag alltså absolut att just Bomhus Pizzeria är en pizzeria som är värd ett besök, vare sig det handlar om lunchen eller middagen. Ifall ni skulle vilja slänga er en kik på menyn, så kan jag ju ta och länka er genom det här inlägget så att ni kan kolla upp det direkt om ni skulle känna er sugna på pizza eller något annat gott som de erbjuder. Ha det nu så bra i helgen, allesammans!