Tänk om jag hade börjat jobba som målare

Det var faktiskt nära att jag började jobba som målare en gång, vet inte om jag har skrivit om det för er tidigare men tror inte jag har gjort det. Det var i alla fall efter gymnasiet så hade jag sökt in till högskolan men kom inte in och då skulle jag söka efter en massa jobb istället. Då skulle jag se till att få ett jobb så att jag kunde sparar pengar för att resa eller för att åtminstone ha under tiden jag skulle plugga sen istället. Så var jag på en arbetsintervju för ett jobb som målare i Timrå på en firma som hette Unic Måleri Norrland AB.

Det var inte det att det inte verkar vara ett bra jobb som gör att jag är glad att jag inte fick jobbet utan snarare tvärtom. Har en kompis som börjat jobba där och utifrån allt vad jag hör från henne så är de så bra så jag tänker att om jag hade fått jobbet som målare och börjat jobba på Unic Måleri Norrland AB direkt efter gymnasiet där så hade jag kanske aldrig kommit vidare sen. Chansen är stor att jag faktiskt hade fastnat där då.

Tyckte om att läsa på högskolan, inte så mycket det att jag nu har en examen utan att det faktiskt var väldigt trevligt under studietiden. Så den hade jag absolut ingenting att klaga eller anmärka på utan det är jag helt och hållet för.